Nálunk jártak

Szilvia és Levente!

2013 februárjában kisfiunknál zalaegerszegen arcüregbeli tumort diagnosztizáltak. Rögtön Pécsre irányítottak minket, ahol elkezdték a kemoterápiás kezelést. Sajnos ez első sokk után jött a második, amikor egy héttel később a tumor miatt teljesen megvakult. Sugárkezelést, és egyéb kezeléseket is kapott, mi ez a két hónap alatt a szülőszálláson tartózkodhattunk. Ez nagyon nagy segítség volt, mivel minden nap bejárni a kórházba amúgy rendkívül nehéz lett volna, így Levente is nagyon jól érezte magát, sugárkezelés után sétáltunk egyet, majd a szobánkban játszottunk zenét, és meséit hallgatva. A teraszon gyakran vacsoráztunk, ami nagyon tetszett neki, azóta is azt emlegeti. Sajnos a daganat mérete egy éve nem változik, ezért a kezelése még nem ért véget, ám ettől függetlenül is nagyon nagy segítség a szülőszállás, mert mellette lehetek. Nagyon köszönjük a lehetőséget!

Tisztelettel: Szilvia

 

*********************************************************

Reni és Rubina lányom!

 

Nagyon köszönjük ezt a pár hetet, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy ingyenesen itt tartózkodjunk.

Tiszta körülmények, nagyon rendes munkatársak vannak itt!

 

Tisztelettel: Renáta

 

Ui: Nagyon köszönünk mindent! <3

*********************************************************

Irma és Norbi!

Nagyon szépen köszönjük a szülőszállásnak, hogy fiunk mellett lehettünk, aki 16- évesen elveszítette a jobb lábát egy daganat miatt... Ha nem lett volna ez a lehetőség, sajnos nem tudtunk volna bejárni hozzá a nagy távolság miatt. Neki nagyon nagy szüksége van rám, hogy mellett legyek! Nagyon szépen köszönöm, hogy ingyenesen itt lehetek, ebben a szép, és tiszta környezetben!

Tisztelettel: Irma

*********************************************************

Bernadett és Bence!

Hálásan köszönjük ezt a nagyszerű lehetőséget, mely lehetővé tette és teszi, hogy gyermekem mellett lehessek a kezelések nehéz pillanataiban, és pihenést biztosít számunkra egy-egy nehéz nap után!

Ez a szállás igazán kifogástalan helyet biztosít számunkra.

Nagyon szépen köszönjük, kimondhatatlanul hálásak vagyunk mindenért!

Tisztelettel: Bernadett

*********************************************************

Anikó és Martin!

Az én kisfiam lágy szájpadhasadékkal született, lakóhelyünk Vas megye, Csepreg. Számomra nagyon nagy segítség volt, hogy ezt az 5 napot itt tölthettem, és így a kisfiammal együtt lehettem. Egy szállodát nem tudtam volna kifizetni, ezért számomra fantasztikus, hogy a LIOS Club anyaszállót igénybe vehettem. Rendkívül kedvesek voltak hozzánk. Fantasztikus, hogy az anyákat így segítik, hogy gyermekük mellett lehessenek.

Soha nem felejtem el.

Köszönettel: Anikó

*********************************************************

Beáta és Zsombor!

Hálás szívvel köszönjük ezt a nagyszerű lehetőséget a LIONS Club vezetőinek, akik segítenek a nehéz helyzetben lévő szülőkön. Számunkra ez egy nagy lehetőség, illetve segítség, hogy a kezelések ideje alatt gyermekem mellett lehetek, illetve lehettem. Ez a szállás egy-egy fárasztó nap után kifogástalan pihenést biztosít számunkra.

Nagyon szépen köszönjük!

Tisztelettel: Beáta

*********************************************************

Katalin és Ramóna!

Mi is nagyon hálásak vagyunk, hogy van ilyen lehetőség és mindig segítettek abban, hogy gyermekem velem tudott itt lenni nyugodt körülmények között. Nagyon sok szülőnek ez hatalmas segítség, van hol tölteni az éjszakát. Én nem tudtam volna máshogy megoldani, hogy gyermekem közelében maradhassak.

Hihetetlen ez az empátia, kedvesség, segítőkészség, amit itt tapasztaltam.

Hálásan köszönök mindent!

Tisztelettel: Katalin

*********************************************************

Dominik, és anyukája Erika!

Terhességem 31. hetén burokrepedés miatt kerültem a pécsi klinika terhespatológia osztályára. Két nap múlva, 2014.11.03.-án megszületett a kisfiam, 1870 gramm, és 43 cm-rel. A szülést követő 3. napon engem hazaengedtek, de én maradni szerettem volna a kisfiam mellett. Az osztályon fekvő egyik anyuka hívta fel a figyelmem a LIONS Club nyújtotta lehetőségre. Már aznap felkerestem Muth Magdolnát, aki teljeskörű tájékoztatást adott számomra, így másnap már beköltöztem az anyaszállóba. Már aznap otthon éreztem magam és segített az itteni környezet elviselni nagyobbik fiam hiányát. A szerencsések között lehettem, hogy még a LIONS Club 20. évfordulóján is részt vehettem, és a saját szememmel láttam, hogy léteznek még csodák, hogy ebben a nehéz sorsú országban is van, ki küzdeni képes az emberekért, céljaikért. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem, és naponta láthattam a kisfiamat, mert Önök nélkül nem tudtam volna megoldani, mivel Tolna megyében élek. Mindent nagyon szépen köszönök!

Tisztelettel: Erika

*********************************************************

Gellért és szülei!

Terhességem 32. hetében kerültünk a szekszárdi kórházból Pécsre, koraszülés veszélye miatt. A klinikán sikerült még egy hétig visszatartaniuk kisfiunk megszületését. Gellért 33. hétre, 1960 grammal megszületett november elsején 06:50 perckor. Nagyon jól vette a kinti akadályokat, nem volt szükség oxigén adagolására sem. Ötödik napon már kikerült az inkubátorból a kiságyba. Kórházi bentfekvésem alatt értesültem az anyaszállóról, majd Muth Magdolnát megkeresve tájékoztatást kaptam a szállóról. Az anyaszállóról bejárhattam kisfiamhoz naponta kétszer- háromszor megetetni Őt. Számunkra megoldhatatlan lett volna a napi bejárás paksról, így nagyon örültünk ennek a lehetőségnek, melyet a LIONS Club biztosít az édesanyák számára teljesen ingyen. Nagyon köszönjük, hogy itt tölthettem 12 napot, és nem kellett kisfiunkat magára hagyni a kórházban.

Tisztelettel Gellért és szülei.