HÍREK

Somogy Megyei Önkormányzat támogatása 2018-ben

2019.11.04. Somogy Megyei Önkormányzat támogatása 2018-ben

A Somogy Megyei Önkormányzat a 2019-es évben 100.000 forinttal támogatta szülőszállásunk működését, melyet egyesületünk ezúton is hálásan köszön!

tovább

A LIONS Suli Alternatív Napközi Nincs Akadály pótvizsga felkészítő tábora

2019.10.01. A LIONS Suli Alternatív Napközi Nincs Akadály pótvizsga felkészítő tábora

A Pécs-Normandia Lions Club 2014 óta idén 6. alkalommal szervezte meg pótvizsga felkészítő programját a társadalmi felelősségvállalásban elkötelezett egyetemista gyakornokok, középiskolás segítők és az egyesület foglalkoztatásában álló pedagógusok segítségével.

tovább

LIONS Pihenő avatása Pécsen

2018.11.16. LIONS Pihenő avatása Pécsen

A Horvát-, Bosnyák-, Macedon, Osztrák LIONS Kormányzóságok célul tűzték ki, hogy minden városban, ahol klubok működnek legyen egy virágos sétány, pihenő, vagy virágágyás, mely jelképezi a lionok jószolgálati munkáját. A projekthez az Olasz Kormányzóság is és a 2018.november 16-i pécsi avatással a Magyar Kormányzóság is csatlakozott.

tovább

Egy szuper pécsi anyukacsapat összefog a rászorulókért!

2018.11.08. Egy szuper pécsi anyukacsapat összefog a rászorulókért!

Öt kreatív fiatal pécsi nő, akiknek úgy hozta a sors, hogy együtt voltak a szülőszobán. Az újdonsült anyukákat, ahogy cseperedtek a gyerekek, hasonló kérdések foglalkoztatták és örömök érték, tapasztalataik megosztására pedig először egy Facebook-csoportot, később találkozókat, tematikus programokat szerveztek. Mára eljutottak odáig, hogy egyesületté alakultak, november 10-én pedig megtartják első jótékonysági börzéjüket. Ők a Mommies Lions Club.

tovább

A LIONS Suli Alternatív Napközi Nincs Akadály pótvizsga felkészítő tábora

2018.09.05. A LIONS Suli Alternatív Napközi Nincs Akadály pótvizsga felkészítő tábora

A Pécs-Normandia LIONS Club 2014 óta idén 5. alkalommal szervezte meg pótvizsga felkészítő programját egyetemista gyakornokok, középiskolás segítők, nyugdíjas pedagógusok és társadalmi felelősségvállalásban elkötelezett tanárok és önkéntesek segítségével.

tovább

Nyomozás a Városban – Hidak a szórványba nyári tábor Pécsett

2018.06.06.

A Nyomozás a Városban táboraink során a gyermekek játékos formában fedezik fel városunk felszínen levő és rejtett értékeit, természeti, történelmi és kulturális kincseit különböző tematikus napokon keresztül. KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT! :)

tovább

LIONS fotópályázat vándorkiállításának megnyitója

2018.05.04.

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége évek óta meghirdeti fotópályázatát, melyre az országban működő LIONS Clubok tagjai pályázhatnak...

tovább