HÍREK

A LIONS Suli Alternatív Napközi Nincs Akadály pótvizsga felkészítő tábora

2018.12.05. A LIONS Suli Alternatív Napközi Nincs Akadály pótvizsga felkészítő tábora

A Pécs-Normandia LIONS Club 2014 óta idén 5. alkalommal szervezte meg pótvizsga felkészítő programját egyetemista gyakornokok, középiskolás segítők, nyugdíjas pedagógusok és társadalmi felelősségvállalásban elkötelezett tanárok és önkéntesek segítségével.

tovább

LIONS Pihenő avatása Pécsen

2018.11.16. LIONS Pihenő avatása Pécsen

A Horvát-, Bosnyák-, Macedon, Osztrák LIONS Kormányzóságok célul tűzték ki, hogy minden városban, ahol klubok működnek legyen egy virágos sétány, pihenő, vagy virágágyás, mely jelképezi a lionok jószolgálati munkáját. A projekthez az Olasz Kormányzóság is és a 2018.november 16-i pécsi avatással a Magyar Kormányzóság is csatlakozott.

tovább

Egy szuper pécsi anyukacsapat összefog a rászorulókért!

2018.11.08. Egy szuper pécsi anyukacsapat összefog a rászorulókért!

Öt kreatív fiatal pécsi nő, akiknek úgy hozta a sors, hogy együtt voltak a szülőszobán. Az újdonsült anyukákat, ahogy cseperedtek a gyerekek, hasonló kérdések foglalkoztatták és örömök érték, tapasztalataik megosztására pedig először egy Facebook-csoportot, később találkozókat, tematikus programokat szerveztek. Mára eljutottak odáig, hogy egyesületté alakultak, november 10-én pedig megtartják első jótékonysági börzéjüket. Ők a Mommies Lions Club.

tovább

Nyomozás a Városban – Hidak a szórványba nyári tábor Pécsett

2018.06.06.

A Nyomozás a Városban táboraink során a gyermekek játékos formában fedezik fel városunk felszínen levő és rejtett értékeit, természeti, történelmi és kulturális kincseit különböző tematikus napokon keresztül. KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT! :)

tovább

LIONS fotópályázat vándorkiállításának megnyitója

2018.05.04.

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége évek óta meghirdeti fotópályázatát, melyre az országban működő LIONS Clubok tagjai pályázhatnak...

tovább